O scurtă introducere a societătii Alvalexino

Bazându-ne pe calitatea serviciilor oferite de compania Alvalexino putem fi partenerii dumneavoastră de încredere în transport rutier de marfă intern și internațional. Pentru a consulta o listă completă a serviciilor de transport intern și internațional, a solicita o cotație de prețuri dar și alte informații în domeniu, vă invităm să accesați secțiunile website-ul nostru.

Echipa Alvalexino este formată din peste 70 de specialiști calificați, cu o experientă de peste 20 de ani în domeniul transportului de mărfuri rutier intern și internațional. Dar în afară de serviciul de transport rutier de marfă avem o experiență vastă în toate domeniile de expediere dintre care enumerăm transportul maritim, transportul aerian, transportul rutier, logistică, serviciul expres, etc.

Flota noastră este formată din mai mult de 30 de vehicule de ultimă generație, Mercedes-Benz Actros, Scania si Renault T13, dotate cu sisteme Euro 5 EEV și Euro 6 ce respectă toate normele de protecție a mediului înconjurător și este reinnoită permanent pentru a îndeplini cele mai moderne standarde economice. Variația mare de vehicule deținute în parcul Alvalexino ne permite să răspundem individual dorințelor clienților și să dezvoltăm pentru aceștia soluții speciale de transport.

Fie că este vorba de o incărcătură normală ce se dorește transportată rutier în România sau în afara țării sau de marfă cu o natură sensibilă sau periculoasă, garantăm că vom oferi servicii de calitate superioară și de încredere și vom depăsi chiar și cele mai exigențe solicitări.

Regulated Agent No:RO/RA/00015-01

Activitate de import – export

Activitatea de import și export este principala noastră preocupare pentru serviciul de transport de marfă internațional. Serviciile oferite sunt rapide și sunt customizate pentru fiecare client în parte, în funcție de buget și de timpul de livrare necesar.

Şoferi experimentaţi

Pentru ca un transport rutier de marfă să fie realizat în deplină siguranță, pe lângă flota auto de ultimă generație, avem nevoie de șoferi experimentați cu mii de ore de condus la activ, care să conducă până la destinație în deplină siguranță. Compania noastră angajează doar șoferi cu experiență în domeniul transporturilor de marfă. Iar echipa de șoferi participă la cursuri de îmbunătățire oferite de societatea noastră în mod regulat.

Flota auto

Societatea Alvalexino dispune atât de camioane de ultimă generație care ajung la o capacitate de până la 22 de tone. Alegerea mașinii potrivite pentru fiecare solicitare se face doar în baza unei expertize realizate de unul dintre specialiștii noștri, acesta orientându-se atât după tipul mărfurilor și dimensiunea lor cât și după destinația solicitată. Astfel transportul rutier de mărfuri se va desfășura în cele mai bune condiții iar timpul de livrare va fi optim.

Misiunea noastră

Dorim să dezvoltăm parteneriate de lungă durată cu clienții noștri. Încă de la începuturi politica și dorința echipei Alvalexino a fost orientate către Parteneriatele de durată cu clienții noștri, satisfacția și încrederea lor în noi, constituind fundamentul succesului nostru. Garantăm pentru servicii de calitate superioară, logististica de ultimă oră precum și tehnică inovativă orientată spre client, cu standarde de calitate și sigurantă ridicate. Această este o responsabilitate comună pentru noi toți.

  • Îmbunătățirea continuă a sistemului de servicii oferit;
  • Securitatea continuua a transportului de mărfuri;
  • Clearance-ul și conformitatea serviciului;
  • Mentinerea unor standarde de etica si profesionalism ridicate;
  • Consultanță proceduri vamale;
  • Prevenirea poluării mediului înconjurător;
  • Relaţii reciproc avantajoase cu furnizorii noştri;
  • Transparenţă, calitate şi preţuri accesibile.